Partners en sponsoren

Stichting Van der Lei Talent Academie

Stichting Van der Lei Talent Academie is dé organisatie voor talentontwikkeling van Noord-Nederland op het gebied van sport en theater: Ieder kind heeft talent! Ook schitteren op een podium? Bezoek onze website.

Website

Van der Lei Finance

Administratie en advieskantoor Van der Lei Finance, hét kantoor voor uw privé belastingaangiften, kleinzakelijke administratieve ondersteuning op afstand of op locatie, interim administratief personeel en projectmanagement. Doe waar u goed in bent. Wij doen dat ook.

Website

Van der Let & Partners

Van der Let & Partners Identity is een veelzijdig mediabedrijf. De strategische en crossmediale manier van werken in combinatie met creativiteit in uitingen en oplossingen heeft een belangrijke bedrage geleverd aan de internet strategie van vele bedrijven. Bij alle disciplines binnen ons bedrijf, van het software engineering team tot aan de marketeers is de sfeer informeel maar prestatiegericht. Leren, innoveren en inspireren en aan het eind van de dag trots zijn op de bijdrage die een klant is geleverd.

Website

Studio 17X

Zet uw bedrijf op de kaart met professionele foto’s. Spring eruit en maak een stevige eerste indruk. Betrouwbaar. Professioneel. Fris.

“Mijn foto’s geven een frisse blik op uw bedrijfsidentiteit. Daarin spelen mensen een hoofdrol, van werkvloer tot directie. “

Tevens: PRIJSWINNENDE BRUIDSFOTOGRAFIE, BEDRIJFSFOTOGRAGIE, FOTOSERVICE FRIESLAND, FOTOSTUDIO FRIESLAND, Daniel Wenzel Fotografie

Website

Rinsma Modeplein

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Steenwijk Schoenen. Met 350 topmerken. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van bijzondere acties & events, een gratis kop verse koffie of drankje aan de bar. Vergeet niet pauze te nemen met iets lekkers van DE KEUKEN VAN RINSMA.

Website

Rosa’s Luxe Stretch en Glitterstoffen

Voor al uw stretch en Glitterstoffen.

Website

Fotografie Willy Wilpstra

Voor al uw foto’s, kinderfoto’s, studiowerk, bedrijfsreportages, bruidsreportages en evenementen.

Website

Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi

Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi is een Jonge onderneming gespecialiseerd in aluminium klimmaterieel. Of het nu gaat om een hoge rolsteiger, een kamersteiger of om een klein trapje, bij ons is het uit voorraad leverbaar. Daarbij staan wij u terzijde voor advies en informatie voor al uw werk op welke hoogte dan ook.

Website

Plaza de Kolk

Plaza de kolk, is de cafetaria voor jong en oud! Natuurlijk met heerlijke frites en snacks. Maar ook complete maaltijden, burgers en salades. Bovendien geven wij speciale aandacht aan onze jongste gasten. Speciaal voor kinderen is er het verjaardagsboek, de kinderbox en kleurplaatacties. Ook hebben we een super leuke speeltuin!

Website

Hanna’s Naaiatelier

Hanna’s Naaiatelier voor uw naai- en verstel-werkzaamheden, bedrijfskleding, danskleding (demoteams) aangepaste kleding op maat voor bijzondere maten en gehandicapten. Tevens eigen kinderkledinglijn onder de naam ‘Chelleby’

Hanna’s Naaiatelier – Het Helmhout 59 – Drachten

TreeFirst

Bomen zijn onmisbaar en daardoor voor u en ons belangrijk. Tevens bevordert een groene leefomgeving het welzijn van mens en dier. Wij onderscheiden ons doordat wij gespecialiseerd zijn in de boomverzorging. Als gecertificeerde European Treeworker zijn wij opgeleid in de totale verzorging van bomen.

Website

Hotel & Restaurant De Stripe

Ons hotel en restaurant biedt eerlijke Friese gastvrijheid in een oud Hollands landschap. Omgeven door bos en heide, veen en moeras zullen liefhebbers van rust en ruimte zeker aan hun trekken komen als gast.

Website

Datas Repro & Sign

Wij kunnen het voor u maken! Onze Datas Repro en Sign afdeling beschikt over een ervaren team dat u graag adviseert bij al uw bedrijfsmatige print en drukwerk klussen. Voor vele formaten kunt u bij ons terecht, van visite kaartjes tot bouwborden. Ook voor vormgeving en bijkomende DTP werkzaamheden, bent u bij ons op het goede adres.

Website

Bewegingscentrum Drachten

Bewegingscentrum Drachten is een multifunctioneel sportcentrum, waarin bewegen, gezondheid en ontspanning centraal staan.

Voor iedere leeftijd zijn er activiteiten en lessen waaraan je kunt deelnemen.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor Sportkeuringen, (Kinder-)fysiotherapie, Schoonheidsbehadelingen, Kapper en Personal Trainingen. Voor meer informatie, bezoek onze website.

Website

M & H Autoschade

Heeft u schade aan uw auto? Een sterretje in uw ruit? Of is uw oldtimer toe aan volledige restauratie? M&H Autoschade is expert als het gaat om schadeherstel, restauraties en ruitreparaties. Met onze jarenlange kennis in combinatie met de modernste apparatuur zorgen we ervoor dat uw auto weer in nieuwstaat is.

Website