Partners en sponsoren

Stichting Van der Lei Talent Academie

Stichting Van der Lei Talent Academie is dé organisatie voor talentontwikkeling van Noord-Nederland op het gebied van sport en theater: Ieder kind heeft talent! Ook schitteren op een podium? Bezoek onze website.

Website

Van der Lei Finance

Administratie en advieskantoor Van der Lei Finance, hét kantoor voor uw privé belastingaangiften, kleinzakelijke administratieve ondersteuning op afstand of op locatie, interim administratief personeel en projectmanagement. Doe waar u goed in bent. Wij doen dat ook.

Website

Van der Let & Partners

Van der Let & Partners Identity is een veelzijdig mediabedrijf. De strategische en crossmediale manier van werken in combinatie met creativiteit in uitingen en oplossingen heeft een belangrijke bedrage geleverd aan de internet strategie van vele bedrijven. Bij alle disciplines binnen ons bedrijf, van het software engineering team tot aan de marketeers is de sfeer informeel maar prestatiegericht. Leren, innoveren en inspireren en aan het eind van de dag trots zijn op de bijdrage die een klant is geleverd.

Website

Studio 17X

Zet uw bedrijf op de kaart met professionele foto’s. Spring eruit en maak een stevige eerste indruk. Betrouwbaar. Professioneel. Fris.

“Mijn foto’s geven een frisse blik op uw bedrijfsidentiteit. Daarin spelen mensen een hoofdrol, van werkvloer tot directie. “

Tevens: PRIJSWINNENDE BRUIDSFOTOGRAFIE, BEDRIJFSFOTOGRAGIE, FOTOSERVICE FRIESLAND, FOTOSTUDIO FRIESLAND, Daniel Wenzel Fotografie

Website

Rinsma Modeplein

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Steenwijk Schoenen. Met 350 topmerken. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van bijzondere acties & events, een gratis kop verse koffie of drankje aan de bar. Vergeet niet pauze te nemen met iets lekkers van DE KEUKEN VAN RINSMA.

Website

Rosa’s Luxe Stretch en Glitterstoffen

Voor al uw stretch en Glitterstoffen.

Website

Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi

Steiger & Ladderspecialist Sietse Booi is een Jonge onderneming gespecialiseerd in aluminium klimmaterieel. Of het nu gaat om een hoge rolsteiger, een kamersteiger of om een klein trapje, bij ons is het uit voorraad leverbaar. Daarbij staan wij u terzijde voor advies en informatie voor al uw werk op welke hoogte dan ook.

Website

Plaza de Kolk

Plaza de kolk, is de cafetaria voor jong en oud! Natuurlijk met heerlijke frites en snacks. Maar ook complete maaltijden, burgers en salades. Bovendien geven wij speciale aandacht aan onze jongste gasten. Speciaal voor kinderen is er het verjaardagsboek, de kinderbox en kleurplaatacties. Ook hebben we een super leuke speeltuin!

Website