Verschillende disciplines & acts

Van der Lei Showproducties verzorgt professionele acts met een grote diversiteit aan disciplines. Elke act is los te boeken of in combinatie, de keuze ligt bij u!

Alle disciplines worden uitgevoerd door onze eigen getrainde artiesten (ex-topsporters). Wij besteden veel aandacht aan het totaalplaatje, hierbij denkend aan de kostuums, make-up, emotionele lading en muziekkeuze. Perfectionisme is vanzelfsprekend waardoor uw wensen volbracht worden tijdens onze show.

Showacrobatiek

Showacrobatiek is een energieke en veelzijdige theatrale act. In deze show komen zowel balans- en dynamische elementen voor en kan geheel aangepast worden aan uw wensen.

Aerial Acrobatics: Hoepel & Trapeze

Luchtacrobatiek met trapeze en hoepel is een act waar lenigheid en kracht uitgestraald wordt. Deze act is goed te combineren met een tissue acts of showacrobatiek act en kan zowel als duo of individueel uitgevoerd worden.

Theatrobatics

Theatrobatics is een verzamelnaam voor alle disciplines die wij aanbieden, samengesteld in één groot verhaal. De shows die wij gepresenteerd hebben tijdens Holland’s Got Talent hebben wij samengevoegd in één spectaculaire show van 13 minuten, inclusief Aerial Acrobatics, Showacrobatiek, Steltlopers, en een mix duo.

Aerial Acrobatics: Tissue

Tissue is een show met tissue doeken, op een minimale hoogte van 6 meter voeren onze artiesten een prachtige en krachtige choreografie uit. Sierlijke posities die continu veranderen en spectaculaire ‘drops’ zorgen voor een ongekend vermaak. De muziekkeuze, de kleur van de doeken en de kostuums worden afgestemd op uw evenement.

Steltlopers

Steltlopers zorgen voor een vriendelijke en gezellige sfeer bij elke gelegenheid. U kunt kiezen uit een grote diversiteit van thema’s. Maatwerk is mogelijk. Steltlopers zijn perfect te combineren met levende en/of theaterstandbeelden

Mix Duo

Bij Van der Lei Showproducties hebben wij ook shows die bestaan uit een mix duo. Tijdens deze shows zullen zij u meenemen in een verhaal en stralen kracht, elegantie en verschillend emoties uit.

Living Statues (Levende standbeelden)

Levende standbeelden zijn altijd verrassend en kunnen veelzijdig ingezet worden met een fantasierijke, historische of juist realistische insteek. Daarnaast kunnen zij ook ingezet worden als acteurs en actrice die interactie hebben met het publiek.

Canes Show

Canes Show betekend een show welke steunpilaren bevat waar acrobatiek op beoefend wordt. We hebben zowel mannen als vrouwen die hier een show op kunnen verzorgen.

Hulp nodig of wilt u direct boeken? Bel ons via 06 – 27 30 11 24 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Referenties

Contact

Heeft u vragen of wilt u in contact komen? WIj staan u graag te woord.

Margje van der Lei

E: info@vanderlei-showproductions.nl
T: 06 – 27 30 11 24

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.