Verkiezing Friese Onderneming Leeuwarden

Verkiezing Friese Onderneming Leeuwarden De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, die na de eerste editie in 1989 is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, wordt sinds 2000 georganiseerd door de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. Dit jaar verzorgde Van der Lei Showproducties entertainment bij de rode loper op het Wilhelminaplein, en in de…

Lees verder!

Benefietavond WK-team Zwolle

Benefietavond WK-team Suzanne, Charell en Lisanne Zaterdag 31 maart organiseerde het WK team Suzanne, Charell en Lisanne een benefietavond om geld op te halen voor hun reis naar de Wereld Kampioenschappen in België. Van der Lei Showproducties droeg een steentje bij aan de meiden, en lieten hier verschillende acts zien! Rik en Aimee met hun…

Lees verder!

Levende standbeelden – Sioux Mijdrecht

Levende standbeelden en acrobatiek voor Sioux, Mijdrecht Met de opening van een nieuw spectaculair kantoor in Mijdrecht onderstreept technologiebedrijf Sioux de groei die het bedrijf doormaakt! Tijdens deze feestelijke opening van Sioux werden alle gasten verwelkomd tijdens hun binnenkomst door artiesten van Van der Lei Showproducties. Alle foto’s zijn gemaakt door Monique Klooster, voor meer…

Lees verder!

DeLaMar Theater Amsterdam – Optreden tijdens het VHS Congress

DeLaMar Theater Amsterdam – Optreden tijdens het VHS Congress Op zaterdag 10 februari traden wij op in het La Mar theater te Amsterdam!, tijdens het VHS Congress. Wat een geweldige ervaring, alle drie de Theatrobatics shows welke wij hebben gepresenteerd tijdens Hollands Got Talent lieten we zien in één grote show, tussendoor snel omkleden achter…

Lees verder!

Voorstelling in de Harmonie: Hans & Pietje

Op 3 december traden de acrobatische showpieten van Van der Lei Showproducties op tijdens de voorstelling in Stadsschouwburg de Harmonie.
Hans & Pietje is een vrolijk en muzikaal Sinterklaassprookje dat speciaal voor de jonge bezoekers van Stadsschouwburg de Harmonie werd gemaakt.

Lees verder!

VSG Congres in de Heerlickheijd van Ermelo

Donderdag 23 november was er een optreden tijdens het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres (VSG Congres) in de Heerlickheijd van Ermelo. Van der Lei Showproducties in samenwerking met Landstede Sportacrobatiek Zwolle.

Lees verder!

Power & Elegance – Turngala Den Bosch

Zaterdag 28 oktober vulde Van der Lei Showproducties het turngala op met theatrale shows en acrobatische acts. Theatrobatics, bekend van Holland’s Got Talent presenteerde hun sprookjes- en onderwatershow.

Lees verder!

Theatrobatics schittert op Strandfestival Zand!

Theatrobatics was zaterdag 19 augustus één van de acts tijdens het Strandfestival Zand. Op de tiende editie van dit grote muziekfestival in Almere stonden zij naast bekende Nederlandse artiesten als Nick en Simon, Racoon en Guus Meeuwis.

Lees verder!

Sloepentocht in Grou

Bij de sloepentocht in Grou werd in augustus 2017 door het acrobatenteam van Van der Lei Showproducties een geweldige show neergezet.

Lees verder!