Verschillende disciplines & acts

Bent u op zoek naar show en entertainment voor uw feest, opening of evenement? Van der Lei Showproducties zorgt voor professionele acts met een grote diversiteit aan disciplines. Elke act is los te boeken of combineer diverse acts tot een spetterende totaalshow. Alle disciplines worden uitgevoerd door onze eigen getrainde artiesten en wij besteden veel aandacht aan het totaalplaatje zoals kostuums, make-up en muziekkeuze. Zo sluit onze show perfect aan op uw wensen. Met een professionele act van Van der Lei Showproducties en onze jarenlange ervaring wordt elk evenement of feest een succes.

Cheerleaders

Cheerleading kan of cheerleaders kunnen een evenement, sportactiviteit of feest onvergetelijk maken met een spetterende show. Hoe de show eruit komt te zien is geheel aan u. Cheerleaders kunnen een opening verzorgen, een pauzeblok vullen, maar ook als host optreden voor de ontvangst van uw gasten. Onze professionele cheerleaders, de Frisian Cheerstars, zullen u en uw gasten versteld doen staan.

Showacrobatiek

Showacrobatiek is een energieke en veelzijdige act die ideaal is voor een opening of evenement. Showacrobatiek is een combinatie van acrobatiek met dans en theater en wordt uitgevoerd als groep. In onze shows komen zowel balans- als dynamische elementen voor. Dit maakt dat Showacrobatiek veelzijdig is in te zetten en kan worden aangepast aan uw wensen.

Luchtacrobatiek tissue

Tissue is een topact met doeken. Op een grote hoogte van 6 meter voeren onze artiesten een prachtige choreografie uit. Sierlijke posities, continu veranderen en spectaculaire drops zorgen voor een ongekend vermaak. Dit maakt Tissue ook zo speciaal. De muziekkeuze, de kleur van de doeken en de kostuums worden afgestemd op uw evenement.

Hulp nodig of wilt u ons direct boeken? Bel ons via 06 – 27 30 11 24 of vraag een vrijblijvende offerte aan

Levende standbeelden / Living Statues

Levende standbeelden zijn altijd verrassend voor jong en oud. Ze kunnen veelzijdig ingezet worden met een fantasierijke , historische of juist realistische insteek. Van der Lei Showproducties kan naast bestaande acts maatwerk verzorgen dat volledig is afgestemd op uw thema.

Luchtacrobatiek met trapeze en hoepel

Luchtacrobatiek met trapeze en hoepel is een act waar lenigheid en kracht samenkomen en waarmee prachtige oefeningen worden uitgevoerd. Een trapeze of hoepelact zorgt voor veel kijkers en is goed te combineren met een tissueact of andere van oorsprong circuselementen. U kunt zowel kinder- als volwassen artiesten voor deze act boeken.

Theater standbeeld / Theater Statues

Theaterstandbeelden zijn een variatie op de levende standbeelden. Deze standbeelden staan namelijk niet alleen stil, maar komen periodiek tot leven. Onze acteurs en actrices werken op basis van een vast script of door middel van improvisatie.

Steltlopers

Steltlopen is letterlijk de ‘grootste’ straatact die wij aanbieden. Steltlopers zorgen voor een vriendelijke en gezellige sfeer bij elke gelegenheid. U kunt kiezen uit een grote diversiteit van thema’s en typetjes. Maatwerk is mogelijk. Steltlopers zijn perfect te combineren met levende en/of theaterstandbeelden

Theatrobatics - Hollands Got Talent

Theatrobatics

Theatrobatics is een team met acrobaten die een jaar samen trainen voor shows.

De meeste acrobaten hebben ervaring en een achtergrond met sportacrobatics. Sommige hebben ervaring met Theater en luchtacrobatiek deze combinatie maakt ons tot een uniek team en is deze groep in staat om op maat shows te maken en te ontwikkelen.
Ook zullen we deelnemen aan het Rtl 4 programma Hollands got talent.

Referenties

 • Een geweldige vakvrouw met een groot team en vele variaties

  Tijdens de Nederlands kampioen fierljeppen versprongen in IJlst verzorgde Margje van der Lei Showproducties tussen 13.40 en 13.50 uur en nog nooit vertoonde op maat gesneden fierljepact dat iedereen deed verbazen. Een staande ovatie van het talrijke publiek was het eindresultaat. Hulde aan dit geweldige team.

  Pieter Bult
  voorzitter organisatiecomité NK fierljeppen en tevens voorzitter Nederlandse Fierljep Bond
 • Geweldige show

  Wil je een feest, show, uitvoering of wedstrijd een extra glans geven dan zou ik iedereen willen doorverwijzen naar Margje van der Lei haar showproductions. Ik heb bij sportman/vrouw en team van het jaar in Heerenveen en het fierljeppen in IJlst dit jaar geweldige shows gezien. Alles op het thema toegesneden.

  Tjalling van den Berg
  Eco-coach sc Heerenveen Coach Turnacademie CIOS Heerenveen Bondscoach KNKB

Contact

Heeft u vragen of wilt u in contact komen? WIj staan u graag te woord.

Margje van der Lei

E: info@vanderlei-showproductions.nl
T: 06 – 27 30 11 24